"Ukryte piękno" to sztampowy film by juesej... ale faktycznie opowiada o problemach duszy... a sam się śmiałem w latach 80-tych z psychoterapeutów na zachodzie
Jeśli nie wiecie jak zaplanować swój wolny czas to ja polecam od czasu do czasu przeglądać strony takie jak śmieszne historie jest tutaj wiele przydatnych artykułów na przykład o zdrowiu. Ja bardzo lubię oglądać wideo czy czytać zabawne i ciekawe historie ludzi z całego świata. Zachęcam do poczytania.
Ostatnio natrafiłam na ten film i faktycznie muszę przyznać, że zakończenie mnie bardzo zaskoczyło Coś w stylu 'Gone Gril"
Kluczem do sukcesu jest skoncentrowanie umysłu na tym, czego pragniemy, nie na tym, czego się boimy. - Brian Tracy Zachęcam do zapoznania się z ofertą endodonty w Warszawie
Kilka dobrych seriali jakie polecam obejrzeć: Breaking Bad Dexter Narcos Luther Orange Is The New Black
Seriale obejrzycie na netflix, na hbo polecam obejrzeć sobie natomiast czarnobyl bo wciąga od samego początku do końca. Osobisce również cieszy mnie, ze będzie kolejna część Narcos meksyk; https://pl.ign.com/narcos/19407/news/na ... ie-2-sezon