Arteks napisał(a):@stopa - to nie może być hala magazynowa. Widziałem ogłoszenie o budowie "nowej linii produkcyjnej" - coś w tym stylu. Ogłoszenie wisiało w UM.
http://bip.um.rybnik.eu/Default.aspx?Page=31&Id=27401
Moderator: Moderator
Arteks napisał(a):@stopa - to nie może być hala magazynowa. Widziałem ogłoszenie o budowie "nowej linii produkcyjnej" - coś w tym stylu. Ogłoszenie wisiało w UM.
To wszystko slogany oderwane od rzeczywistości
Żadnych zasiłków jeżeli w powiecie jest choć jedna oferta zatrudnienia
Arteks napisał(a):Z drugiej strony tak wielu mówi, że w Gliwicach tak łatwo o pracę - to czemu jest tam 9 tys. bezrobotnych z czego ponad 2 tys. to ludzie młodzi? A może problem jest podobny do tego jaki jest u nas czyli: niektórzy nie chcą pracować, niektórzy zostali źle przygotowani do zawodu, niektórzy poszli na łatwiznę wybierając edukację niedostosowaną do współczesnych potrzeb rynku pracy? A może są też mało elastyczni, leniwi lub niekreatywni? Nie wiem dlaczego tak mało młodych ludzi decyduje się na firmy mimo różnych dotacji i środków pomocowych jakie oferuje państwo.
kame-leon napisał(a):adamb, oferuję 20-25 zł brutto za m2 zabudowy. Podałem orientacyjną kwotę 2800 netto jaka wychodzi przy wydajności jaką mam sam wraz ze współpracownikiem - miesięcznie jesteśmy w stanie zrobić 280-300 m2. Jeżeli ktoś zrobi więcej - zarobi więcej.
adamb, oferuję 20-25 zł brutto za m2 zabudowy. Podałem orientacyjną kwotę 2800 netto jaka wychodzi przy wydajności jaką mam sam wraz ze współpracownikiem - miesięcznie jesteśmy w stanie zrobić 280-300 m2. Jeżeli ktoś zrobi więcej - zarobi więcej
Powrót do Gospodarka, inwestycje i biznes
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości