Moderator: Moderator
zalamana napisał(a):no nie bardzo pies mogl tylko jezdzic na specjalnym wozku, w klince poradzi go uspac wiec tak tez zrobilam , po co biedaczek mial sie meczyc, corce narazie wytlumaczylam ze Minisiu pojechala na wakcje odpoczywac bo jest chora, mamy nadzieje ze sytuacja ucichnie moja corka ma 3 lata i teraz cale dnie slyszymy jej placz zeby pojechac po jej pieska, bedzie ciezko ma mala jest pamietliwa
shonya napisał(a):na miejscu "załamanej" zajęłabym się sprawą podania w powyższym poście jej imienia i nazwiska..
zalamana napisał(a):witam wszystkich, ja wam powiem tylko tyle jestem tak wkurwiona na WETERYNRZA ZAKA NA UL:MLYNSKIEJ W RYBNIKU ze masakra, dzisiaj moj pies mial wypadek, poejchalismy do niegoa ten kretyn dal mu 4 zastrzyki, powiedzial ze nic nie ma zlamane itd. skasowal 100zl i odeslal do domu, ale zaraz po nim pojechalismy do kilinki do Gliwic i tam po przeswietleniach i rentgenach okazala sie ze pies ma przesuniety kregoslyp ze wyszla mu przepona, a tamten kretyn z mlynskiej powiedzial ze pies nie ma nic zlamane a tu kurwa kregoslup ma przesuniety tak ze pies zostanie inwalida i na specjalnym wozku bedzie musial jezdzic, LUDZIE OMIJAJCIE TEGO WETERYNARZA ZDALEKAAAA:::::: TO JEST JAKAS PARANOJA ZEBY CZEGOS TAKIEGO NIE ZAUWAZYC A CO DOPIERO JESLI CHODZI O DROBIAZGI U PSOW:::PROSZE A RACZEJ BLAGAM UWAZAJCIE NA NIEGO::
a jesli jesteś z Żor to przecież tam masz całodobową lecznicę z RTG na Rybnickiej i pewnie tamten wet by o sobie poczytał niewybrednych słówek , za wasze niedbalstwo
- tym bardziej że jak wynika z pańskiej odpowiedzi jest pan w stanie udokumentować swoje działania.
AlicjaeR napisał(a):a tym byś się nie zajęła ??to jest fair??
donati79 napisał(a):Do Pani Ewa79.
Pani Ewo napisała Pani do mnie prywatną wiadomość z pytaniami odnośnie mojej chorej kotki. Napisałam do Pani odpowiedź i wysłałam jako prywatną wiadomoś, ale cały czas jest ona w folderze do wysłania i nie wiem czemu nie pokazuje się w folderze wysłane, czyli chyba Pani nie dostała tej mojej odpowiedzi?? nie mam pojęcia co mogę mieć źle ustawione w moim koncie, że ta wiadomość do Pani nie dociera.
Pozdrawiam
Donata
Powrót do Życie w dzielnicach i na osiedlach
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości