Moderator: Moderator
kasienka37 napisał(a):SZKOŁA BEZ NORMALNEGO POSIŁKU!?
shonya napisał(a):Porta dobrze napisał: głównym posiłkiem staje się kolacja, a nie obiad w 15minutowej przerwie (jedzenie w pośpiechu!)
Też przeżyłam bez obiadów w szkole, mój brat też.
Kwestia organizacji w domu, ale ostatnio jest taki trend, że rodzice oddają dziecko do żłobka/przedszkola/zerówki/szkoły ze świetlicą/gimnazjum z 50 kółkami zainteresowań/itp, więc najlepiej pozbyć się 'problemu' i zrobić wszystko, żeby dziecko główny posiłek jadło poza domem.
Przynajmniej nie trzeba się martwić, że nie odgrzeje, że przypali, że zapomni, że będzie głodne...![]()
Bezstresowe wychowanie... chyba dla rodziców.
to proszę się nie wypowiadać w temacie o którym pani nie ma pojęcia, możemy równie dobrze podyskutować np... o co by tu ooo... fizyce kwantowej, i to też będzie taka sama dyskusja jaką próbuje tu pani prowadzić.Nie mam dzieci
rajdowiec-ff napisał(a):to proszę się nie wypowiadać w temacie o którym pani nie ma pojęcia
rajdowiec-ff napisał(a):to proszę się nie wypowiadać w temacie o którym pani nie ma pojęcia, możemy równie dobrze podyskutować np... o co by tu ooo... fizyce kwantowej, i to też będzie taka sama dyskusja jaką próbuje tu pani prowadzić.Nie mam dzieci
chyba za dużo było tego pustego domu,nie raz przychodziłam do pustego domu
no i tu wychodzi szydło z worka, dzieci to tylko bliżej niedookreślone stworzenia, według szanownej Pani, a nie pełnoprawny członek społeczeństwa, tylko mniejszy.Dzieci to mądre stworzenia
oczywiście a czemu by nie 22, a w ogóle to niech jedzą zupki chińskie, pożywne i smaczne!Dzieci wymagają określonych godzin spożywania posiłków, ale to nie musi być 15:00, bo spokojnie może być 18:00.
jak widać jako samolub, liczę się ja i moje wszechwiedzące zdanie.i o dziwo, żyję!
Powrót do Rybnickie szkoły i uczelnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości