Afordancja
to poczytaj wątek i dowiesz się, że zapytałem jureq skąd teoria, że sobota i niedziela sa przenzaczone do odpoczynku, wiec wyjasnienia chyba do Niego nie do mnie,
przykład z "dziurkami" mi wyjątkowo nie pasuje
w stopce masz napisane że chętnie pomagasz, po czym na końcu piszesz " ... bo to nie mój problem"...
zdecyduj sie, albi dyskutujeszt w tym wątku, i najlepiej rzeczowo albo odpuść, tym bardziej że arggumentacja jest "szczeniacka" delikatnie mówiąc
obserwator
mieskzańca nie interesuje... ale chyba trzeba wyjaśnić że problem jest nieco złożony niż myśli "mieszkaniec", wiec jesli tylko taka osoba ma ochote wysłuchać to nalezy mu się kilka słów wyjaśnienia.
informacje o tradycjach strzelnicy podałem, gdyz do tej pory nie słyszałem, bo to komuś przeszkadzało, nagle zaczeło? a tak bez złośliwości, ciekawy jestem z której strony to jest bardziej uciążliwe, czy to kwestiarejonu rzeki ruda czy raczej od strony wielopola lub nawet kamienia, gdyby ktos mi podpowidział bede bardzo wdzięczny (zupełnie bez złosliwości, serio)
owszem treningi znacznie częściej się odbywają niż same zawody,ale też nie są długie
co do zajmowania się czymś oryginalnym nie dyskutuje, to prywatnie każdego indywidualna sprawa.