@Don Tytus - a ma to coś wspólnego z merytoryką i z tematem wątku? W przeciwieństwie do ciebie mnie kompletnie nie interesuje to gdzie kto mieszka i od kiedy - ale zauważyłem z kilkoma osobami zjawisko hejtingu Rybnika w którym uczestniczył także MqG dlatego jego przypadek jest inny bo on pojawił się początkowo trochę jak i inni kompleksiarze żeby dokopać naszemu miastu i chwalić pod niebiosa władze Żor - którym być może bardziej zależy na propagandzie, szczególnie w obliczu przeróżnych wpadek, porażek i afer jakie tam miały miejsce. On hejtował Rybnik pod kilkoma nickami (do momentu aż został zdemaskowany przez Ravhousena) i zaprzeczał w swoich (!) wpisach właśnie na temat tego gdzie mieszka i jak długo (podając różne) a przecież nikt go o to nie pytał. Po prostu się pogubił w swoich kłamstwach. A podając się za "niby" mieszkańca chciał tylko uwiarygodnić się w krytyce naszego miasta. Tak naprawdę to zakompleksiony sąsiad z Żor powiązany z tamtejszym urzędem bo tylko urzędnik może posiadać wiedzę w niektórych tematach jaką on posiada. Mimo, że ma wiedzę urzędniczą, w dyskusjach bardzo słaby, nie odpowiada na niewygodne pytania, nigdy nie skrytykował żorskich afer, zmienia tematy jak mu coś nie pasuje, wiernie broni swojego wodza, nawet w obliczu uznania jego winy przez CBA, prokuraturę i Sąd Rejonowy - on cały czas uważa że jest niewinny... Przyznasz że bardzo dziwne, naiwne poglądy lub też po prostu jest w jakiś sposób zależny czy skumplowany z nim.
A widzisz - ja nie bronię ślepo AF i jego ekipy odnośnie sprawy z PRC i zawsze ich krytykowałem jak popełniali błędy np. wydając zgodę na Biedronkę na d. dworcu PKS czy błędy w planie zagospodarowania miasta albo słabo funkcjonujący ZTZ czy zaniechania w niektórych problemach miasta. Sprzyjałem Fudalemu bo uważałem go za dobrego włodarza ale robiłem to w miarę w obiektywny sposób. A swoją drogą Don Tytusie ciekaw jestem jakie dokonania będzie miał Kuczera po pierwszym roku rządzenia miastem. Na razie jak sam pewnie zauważyłeś prawie nic się nie zmieniło w polityce władz miasta. Na pewno najbardziej rozczarowani są przeciwnicy Fudalego którzy na razie zrzadka ale wspominają już o tym na forum.